top of page

  Liity jäseneksi! 

Liittymällä jäseneksemme, saat käyttöösi kaikki jäsenedut (skrollaa sivua alaspäin) ja yhdistyksen avun omiin projekteihisi! Tuemme jäseniämme omissa peli- ja kulttuuriprojekteissa tarjoamalla apua, tukea ja resursseja toiminnan tai tuotteen valmistamiseksi. Käytössäsi on muiden jäsenien laajat osaamisalueet ja kontaktiverkostot, sekä yhteiseen tietopankkiin kerättyä materiaalia aiemmista projekteista ja tapahtumista. 

Lisäksi saat tuntuvat alennukset yhdistyksen tapahtumista ja mahdollisia ryhmäalennuksia muihin tapahtumiin, kun ostat lippusi meidän kauttamme. Level Up! - pistesysteemimme tarjoaa lisäksi aktiivijäsenille muita huimia etuja ja palkintoja!

Jäsenyys ei sido sinua mihinkään, voit osallistua omien intressiesi mukaisesti toimintaan tai vain fiilistellä mukana!

Täyttämällä liittymislomakkeen saat vastauksena maksuohjeet jäsenmaksun maksamiseksi, joka on tällä kaudella 10, 15 tai 20€. Summan saa itse päättää. Kun maksu näkyy tilillämme, olet täysivaltainen yhdistyksen jäsen ja sinut liitetään jäsenille tarkoitettuun Facebook -ryhmään, Discord -palvelimelle sekä olet oikeutettu muihin etuuksiin! 

 

Huomioithan, että jäseneksi liittyäksesi sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite. Suurin osa viestinnästä tapahtuu Facebookin ja Discordin kautta, joten tunnukset molempiin on suositeltavat. Jäsenyydellä ei ole ikärajaa, mutta jos olet alaikäinen, kysythän huoltajaltasi ensin luvan. 

 Jäsenedut 

Todellisuuspakolaisena voit kasvattaa taitotasoasi, eli leveleitä osallistumalla aktiivisesti yhdistystoiminnan järjestämiseen tai järjestämällä itse toimintaa yhdistyksen nimissä! Kun saavutat tietyn levelin, voit saada esim. tarran tai hupparin! 


 

image.png
image.png
image.png
image.png

Metron tukkukortti

​Yhdistyksen tukkukortti käyttöön tapahtumanjärjestäjille! 

Punanaamio

Mehronin, Ardellin, Duon ja Paintglown tuotteista -25% ja Grimasin tuotteista -10%

Bard & Jester

-10% alennus tuotteista.

Mannun vartijat

Ystävyysyhdistyksen alennus liveroolipelien pelimaksuista. 

Tarotpuoti

-10% alennusta kivijalkaliikkeestä 

Keskiaikapuoti

-15% kivijalkaliikkeestä ja nettikaupasta

Eri tapahtumiin ilmaiseksi elävöittäjänä!

Tapahtumat vaihtelevat kausittain, esim. Maagiset Messut, Hämeen Keskiaikafestivaalit

bottom of page