Yhdistyksen hallitus 2020 

Todellisuuspakolaisten hallitus muodostetaan vuosittain yhdistyksen syyskokouksessa äänestämällä. Hallitukseen voi asettua ehdolle yhdistyksen jäsen, joka on ollut vuoden ajan toiminnassa mukana. Puheenjohtajaksi voi hakea työskenneltyään kaksi vuotta hallituksessa. 

Hallitus vastaa yhdistyksen toiminnasta, tiedotuksesta, sekä yhteistyöstä muihin tahoihin. Kaikki yhdistyksen toiminta vaatii hallituksen hyväksynnän, jossa toiminnan todetaan olevan yhdistyksen arvojen mukaista ja sopivan aikatauluun ja käytössä oleviin resursseihin. Yhteydenotot yhdistyksen sähköpostin tai Facebookin yhdistyksen sivujen kautta. 

 Vastaavat 2020  

Eri osa-alueiden vastaavat valitaan vuosittain hallituksen toimesta hakijoiden joukosta. Toimeen voi hakea kuka tahansa yhdistyksen jäsen. 

Vastaavien tehtävä on huolehtia siitä, että oman osa-alueen toimintaa riittää kaiken ikäisille vuoden ympäri. Lisäksi he ovat valmiina toimimaan tukena ja asiantuntija-apuna, mikäli joku yhdistyksen jäsenistä haluaa järjestää itse toimintaa yhdistyksen nimissä. Vastaavat toimivat myös linkkinä jäsenten ja hallituksen välillä. Heille voi lähettää kysymyksiä ja ehdotuksia toiminnasta yhdistyksen sähköpostiin.

todellisuuspakolaiset [a] gmail.com 

Mira Suovanen

Puheenjohtaja

Axel Liukkala

Varapuheenjohtaja

Jutta Koskinen

Rahastonhoitaja

Pilar Rautiainen

Sihteeri

Olga Nisumaa

Vastaavakoordinaattori

Yhdistyksen jäsen!

Vastaavien yhteystiedot Facebookin intranetissä! 

Hallitus

Pöytäpelivastaava
Toimi siirretty toistaiseksi hallitukselle

Mira Suovanen

Liveroolipelivastaava

Olga Nisumaa

Virkistystoiminnan vastaava

ota yhteyttä
liity!
yhdistyksestä

Todellisuuspakolaiset ry 

 

Slideshow'n kuvat:
Pasi Vähänen Photography (7, 10, 12-14)

Kalle Kuisma (8-9)

Klaaralin / Pilar Rautiainen (5-6)

Mira Strengell (1-4)